Joc Intergalàctic en línia

Intergalàctic

Descripció del joc: Avui, en un dels planetes centrals de la galàxia, se celebrarà una emocionant competició anomenada Intergalactic. En aquest esport, es combinaven esports com el futbol i el bitlles. Apareixerà un camp per al joc a la pantalla. Hi haurà una pilota de futbol en un extrem i uns pins en l’altre. Feu clic a la pilota per accedir a dues escales. Un d’ells és responsable de la força del cop i el segon de la trajectòria. Haureu de definir aquests paràmetres i prémer. Si els vostres càlculs són correctes, llavors la pilota que vola a tota la distància colpejarà els pins i els tocarà a tots. Això us portarà el màxim de punts possibles i passareu al següent nivell més difícil del joc. Aquí, aquesta tasca es veurà complicada per diversos objectes que hi haurà entre vosaltres i els pins.

Avui, en un dels planetes centrals de la galàxia, se celebrarà una emocionant competició anomenada Intergalactic. En aquest esport, es combinaven esports com el futbol i el bitlles.

© playgame24.com - Joc gratuït Intergalàctic () El joc en línia flash joc MedlinePlus Intergalàctic de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Intergalàctic i compartir aquest joc amb els teus millors amics.