Joc Anant a casa en línia

Anant a casa

Descripció del joc: Al nou joc Homebound, us trobareu en un planeta que explora el vostre equip. Vam explorar un altre continent al vostre avió i us van atacar vaixells aliens. Ara haureu d’arribar al vaixell principal i avisar el comandament. Davant de la pantalla, veureu el terreny per on volarà l'avió guanyant gradualment. Haureu de fer maniobres amb les tecles de control i evitar així col·lisions amb diversos obstacles. Quan els vaixells enemics t'atacen, condueixes el teu combatent sota el cop. També ataca l’enemic a canvi. Disparant amb precisió des de les armes instal·lades al vaixell, les enderrocaràs i obtindràs punts.

Al nou joc Homebound, us trobareu en un planeta que explora el vostre equip. Vam explorar un altre continent al vostre avió i us van atacar vaixells aliens.

© playgame24.com - Joc gratuït Anant a casa () El joc en línia flash joc MedlinePlus Anant a casa de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Anant a casa i compartir aquest joc amb els teus millors amics.