Joc Barra de robot en línia

Barra de robot

Descripció del joc: Per a tothom que vulgui provar la seva atenció i intel·ligència, us presentem un nou joc de trencaclosques The Robot Bar. En ell, tu i jo ens trobarem en un món on viuen diversos tipus de robots. Veureu una barra a la pantalla on es troben els robots. Seuran a les taules i es relaxaran. Haureu d’examinar acuradament l’habitació i intentar recordar la situació fins al més mínim detall. Al cap d’un temps, la barra desapareixerà. Ara apareixerà una pregunta al terreny de joc. Diverses respostes seran visibles a continuació. Haureu de llegir atentament la pregunta. A continuació, feu clic a la resposta. Per tant, donareu respostes a totes les preguntes i, al final, el joc us donarà una nota per la vostra atenció.

Per a tothom que vulgui provar la seva atenció i intel·ligència, us presentem un nou joc de trencaclosques The Robot Bar. En ell, tu i jo ens trobarem en un món on viuen diversos tipus de robots.

© playgame24.com - Joc gratuït Barra de robot () El joc en línia flash joc MedlinePlus Barra de robot de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Barra de robot i compartir aquest joc amb els teus millors amics.