Joc Els peixos mengen peix en línia

Els peixos mengen peix

Descripció del joc: Al nou joc Fish Eat Fish, viatjaràs a un món submarí increïble on viuen diferents tipus de peixos. Tots es cacen constantment per sobreviure. Se us donarà un dels peixos per controlar. A la pantalla que teniu al davant apareixerà una ubicació on es trobarà el vostre personatge. Inspeccioneu-ho tot detingudament. Troba peixos més petits que el teu heroi. Ara utilitzeu les tecles de control per fer que els peixos nedin cap a ells i ataquin. Després de la mort de l'enemic, el teu personatge se'ls menja i augmenta de mida. Se li donarà un nombre determinat de punts per això. Recordeu que no podeu atacar grans oponents. Si ho fas, el teu heroi morirà i perdràs la ronda.

Al nou joc Fish Eat Fish, viatjaràs a un món submarí increïble on viuen diferents tipus de peixos. Tots es cacen constantment per sobreviure. Se us donarà un dels peixos per controlar.

© playgame24.com - Joc gratuït Els peixos mengen peix () El joc en línia flash joc MedlinePlus Els peixos mengen peix de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Els peixos mengen peix i compartir aquest joc amb els teus millors amics.