Joc Trencador de blocs en línia

Trencador de blocs

Descripció del joc: Al nou addictiu joc Block Blocker, destruiràs les parets de pedra. Davant de vosaltres, al terreny de joc, veureu una paret formada per blocs de pedra de diferents colors. A poc a poc s’anirà enfonsant cap a terra. La vostra tasca és evitar que els blocs toquin terra. Per fer-ho, utilitzarà una plataforma i una bola especials. Al senyal, la pilota volarà cap a la paret i colpejar un dels blocs la destruirà. Per a això, se us donarà un cert nombre de punts. Després d'això, la pilota es reflectirà i, després d'haver canviat el territori, volarà cap a la superfície de la terra. Mitjançant les tecles de control, haureu de reordenar la plataforma al lloc que necessiteu i així colpejar la pilota. Si no ho feu, la pilota tocarà a terra i perdreu la ronda.

Al nou addictiu joc Block Blocker, destruiràs les parets de pedra. Davant de vosaltres, al terreny de joc, veureu una paret formada per blocs de pedra de diferents colors.

© playgame24.com - Joc gratuït Trencador de blocs () El joc en línia flash joc MedlinePlus Trencador de blocs de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Trencador de blocs i compartir aquest joc amb els teus millors amics.