Joc Increïble canvi de paraula en línia

Increïble canvi de paraula

Descripció del joc: Per als visitants més curiosos del nostre lloc que vulguin passar el temps resolent trencaclosques i diversos tipus de puzles, us presentem un nou i emocionant joc Amazing Word Twist. En ell, apareixerà un camp de joc a la pantalla que teniu davant, dividit en dues parts. A la part inferior hi haurà cel·les quadrades en què se situaran les lletres de l’alfabet. A la part superior, es localitzaran exactament les mateixes cel·les, però quedaran buides. Haureu d’examinar acuradament totes les lletres i intentar fer-ne una paraula al cap. Ara, amb el ratolí, arrossegueu les lletres que necessiteu a les cel·les buides i poseu-les en un ordre determinat. Tan bon punt publiqueu la paraula, obtindreu punts i passareu al següent nivell del joc.

Per als visitants més curiosos del nostre lloc que vulguin passar el temps resolent trencaclosques i diversos tipus de puzles, us presentem un nou i emocionant joc Amazing Word Twist.

© playgame24.com - Joc gratuït Increïble canvi de paraula () El joc en línia flash joc MedlinePlus Increïble canvi de paraula de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Increïble canvi de paraula i compartir aquest joc amb els teus millors amics.