Joc Extraterrestre veí en línia

Extraterrestre veí

Descripció del joc: En un dels planetes llunyans perduts a l’espai, hi ha una raça d’estrangers. La companyia d’aquestes criatures va sortir a passejar per la vall propera a la casa. Però aquí teniu el problema, van caure en una trampa antiga. Ara estàs en el joc Neighbor Alien haurà d’ajudar-los a sortir-ne. A la pantalla apareixerà un camp de joc en forma de figura geomètrica determinada. Es dividirà en un nombre igual de cel·les. Cadascun d’ells contindrà un extraterrestre d’un determinat color. Haureu d’examinar-los detingudament. Intenta trobar dos alienígenes completament idèntics el més ràpidament possible. Ara els haureu de col·locar l'un al costat de l'altre. Tan aviat com organitzeu totes les criatures correctament, se us donaran punts i passareu a un altre nivell del joc.

En un dels planetes llunyans perduts a l’espai, hi ha una raça d’estrangers. La companyia d’aquestes criatures va sortir a passejar per la vall propera a la casa.

© playgame24.com - Joc gratuït Extraterrestre veí () El joc en línia flash joc MedlinePlus Extraterrestre veí de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Extraterrestre veí i compartir aquest joc amb els teus millors amics.