Joc Tank Wars: el professional en línia

Tank Wars: el professional

Descripció del joc: Durant una guerra, totes les parts en guerra utilitzen diversos models de tancs per a la guerra. Avui en el joc Tank Wars: Pro us volem convidar a convertir-vos en el comandant d’un d’ells. Apareixerà una àrea determinada a la pantalla que teniu al davant. Contindrà diversos edificis i altres elements. El vostre vehicle de combat, com el tanc enemic, apareixerà en una zona especial de sortida. En un senyal, utilitzarà les tecles de control per obligar el tanc a anar en una direcció determinada. Haureu de trobar el vehicle de combat de l’enemic. Tan aviat com ho noteu, gireu la torre en la seva direcció si cal i orienteu el morrió del canó cap a l'enemic. Després d’agafar el tanc enemic a la vista, feu un tret. Si el vostre objectiu és precís, el projectil colpejarà el tanc enemic i el destruirà. Per a això, se us donarà un cert nombre de punts. L’enemic et dispararà. Haureu de maniobrar constantment el vostre vehicle de combat i, així, enderrocar la vista de l'enemic.

Durant una guerra, totes les parts en guerra utilitzen diversos models de tancs per a la guerra. Avui en el joc Tank Wars: Pro us volem convidar a convertir-vos en el comandant d’un d’ells.

© playgame24.com - Joc gratuït Tank Wars: el professional () El joc en línia flash joc MedlinePlus Tank Wars: el professional de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Tank Wars: el professional i compartir aquest joc amb els teus millors amics.