Joc Sud-àfrica 2010 en línia

Sud-àfrica 2010

Descripció del joc: Tothom sap que el gran futbol és l'esport d'equip més popular. En el camp de cada equip que surt d'onze persones, deu en el camp i un porter. De la qualitat del joc depèn molt porter, però els jugadors no són suficients, pel que l'equip ha de jugar de forma consistent i entendre entre si no és una cosa amb la paraula sexe, i amb una sola mirada. En aquesta joguina, podràs triar el teu equip favorit, per descomptat, només un dels que van participar a la final de la Copa Mundial de 2010, i va aconseguir el cobejat trofeu - la Copa del Món. Per començar a anar a través d'un torneig per equips - per guanyar el màxim de punts, el joc continuarà realitzant els seus vols, és a dir, el dret dels errors que no ho farà. Gaudiu del seu joc i bon humor!

Tothom sap que el gran futbol és l'esport d'equip més popular. En el camp de cada equip que surt d'onze persones, deu en el camp i un porter.

© playgame24.com - Joc gratuït Sud-àfrica 2010 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Sud-àfrica 2010 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Sud-àfrica 2010 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.