Joc Carrers de foc en línia

Carrers de foc

Descripció del joc: Com un nen, els pares tenen por dels seus fills per diferents contes i les històries que els nens es resisteixen al foc. I amb raó, ja que el maneig descuidat pot causar greus problemes. En aquest petit però bastant fascinant joguina que durà a terme el paper de criatures desconegudes, encara que potser els desenvolupadors van decidir així per mostrar el foc mateix. Per tant, la seva tasca és molt simple, cal córrer pels carrers i van calar foc a la major quantitat possible d'elements, però no és tan fàcil, ja que s'acaba el temps per afegir-lo a recollir un pot especial en què el combustible és.

Com un nen, els pares tenen por dels seus fills per diferents contes i les històries que els nens es resisteixen al foc. I amb raó, ja que el maneig descuidat pot causar greus problemes.

© playgame24.com - Joc gratuït Carrers de foc () El joc en línia flash joc MedlinePlus Carrers de foc de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Carrers de foc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.