Joc Masha i l' Ós: Primavera al·lèrgia Masha en línia

Masha i l' Ós: Primavera al·lèrgia Masha

Descripció del joc: Va arribar la primavera i tot va començar a florir. El costat no es va quedar i el bosc, que és la llar de la famosa parella de Masha i l'ós. Després d'haver arribat a influir en una visita Masha descobert que tenia un meravellós massís de flors flors amb belles flors. I de la mateixa manera que una dona de veritat, no podia passar-los amb la finalitat de no inhalar el meravellós aroma de les flors. Però la mala sort, a partir del pol·len d'aquestes plantes es va iniciar l'al·lèrgia Masha. Per desfer de la malaltia, es va tornar cap a l'ós, i va començar a tractar-la. Ajuda a trobar el medicament correcte, així com per establir la seqüència correcta d'aquests fàrmacs. Una vegada que el tractament es completa amb Masha i l' Ós podran gaudir de l'aroma de les flors silvestres.

Va arribar la primavera i tot va començar a florir. El costat no es va quedar i el bosc, que és la llar de la famosa parella de Masha i l'ós.

© playgame24.com - Joc gratuït Masha i l' Ós: Primavera al·lèrgia Masha () El joc en línia flash joc MedlinePlus Masha i l' Ós: Primavera al·lèrgia Masha de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Masha i l' Ós: Primavera al·lèrgia Masha i compartir aquest joc amb els teus millors amics.