Joc Congelat: estil de parella de vaquer en línia

Congelat: estil de parella de vaquer

Descripció del joc: En el joc Frozen Couple Cowboy Style ens trobarem amb una jove parella d'Anna i Jim. Van comprar un vell bar de vaquer i van decidir restaurar-lo i obrir-lo de nou. Per començar, hauràs d'anar a la sala principal i passar una neteja de primavera allà. Després d'això, inspeccioneu acuradament tot allò que vegeu i trobeu coses que estan trencades. Haureu de corregir-los tots. Tan bon punt acabi de triar els vestits dels nostres personatges en els quals treballaran a la barra i si necessita millorar el disseny de la institució.

En el joc Frozen Couple Cowboy Style ens trobarem amb una jove parella d'Anna i Jim. Van comprar un vell bar de vaquer i van decidir restaurar-lo i obrir-lo de nou.

© playgame24.com - Joc gratuït Congelat: estil de parella de vaquer () El joc en línia flash joc MedlinePlus Congelat: estil de parella de vaquer de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Congelat: estil de parella de vaquer i compartir aquest joc amb els teus millors amics.