Joc Poder del cel en línia

Poder del cel

Descripció del joc: En el joc Sky Force, hauràs de seure al capdavant d'un avió de combat i, després de pujar al cel, combatre l'aviació enemiga. El vostre avió volarà per interceptar avions enemics. Tan bon punt els observeu al cel, feu un gir i feu un curs de combat. Quan estigui llest, ataci immediatament als teus oponents. Intenta disparar directament de les metralladores i llançar míssils a l'enemic. Cada cop provocarà l'explosió de l'avió de l'enemic i per això se li donaran punts. També us respondrem com a resposta i, per tant, heu de maniobrar en l'aire mentre s'allunya de les petxines de l'enemic.

En el joc Sky Force, hauràs de seure al capdavant d'un avió de combat i, després de pujar al cel, combatre l'aviació enemiga. El vostre avió volarà per interceptar avions enemics.

© playgame24.com - Joc gratuït Poder del cel () El joc en línia flash joc MedlinePlus Poder del cel de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Poder del cel i compartir aquest joc amb els teus millors amics.