Joc Executant Talking Tom en línia

Executant Talking Tom

Descripció del joc: En una petita ciutat de conte de fades, viu parlar gat Tom. Un dia, mentre caminava pels carrers de la ciutat, va notar un camió de bancs que circulava pels carrers de la ciutat. Quan va resultar, tenia obertes les portes del cos i els lingots d'or van caure a terra. El nostre heroi va decidir recollir-los ràpidament i així es va fer ric. Vostè està en el joc Talking Tom Run l'ajudarà a fer-ho. El teu heroi recorrerà els carrers de la ciutat recollint or. Usant les tecles de control, indicareu en quina direcció voleu moure, així com ajudar-vos a saltar o passar per alt tots els obstacles situats a la carretera.

En una petita ciutat de conte de fades, viu parlar gat Tom. Un dia, mentre caminava pels carrers de la ciutat, va notar un camió de bancs que circulava pels carrers de la ciutat.

© playgame24.com - Joc gratuït Executant Talking Tom () El joc en línia flash joc MedlinePlus Executant Talking Tom de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Executant Talking Tom i compartir aquest joc amb els teus millors amics.