Joc Simulador d’autobusos de ciutat en directe 2019 en línia

Simulador d’autobusos de ciutat en directe 2019

Descripció del joc: Al nou joc de City Live Bus Simulator 2019, treballarà com a conductor en un autobús de la ciutat. Haureu de sortir del garatge per conduir per una ruta específica, que s’indicarà en un mapa especial. Hi haurà parades d'autobús al llarg de la carretera. Després d’haver guanyat velocitat i superant els cotxes dels residents de la ciutat, haureu d’aturar-vos durant un cert temps i aterrar els passatgers. Ara haureu de transferir la gent a una altra parada i prendre el pagament per ella.

Al nou joc de City Live Bus Simulator 2019, treballarà com a conductor en un autobús de la ciutat. Haureu de sortir del garatge per conduir per una ruta específica, que s’indicarà en un mapa especial.

© playgame24.com - Joc gratuït Simulador d’autobusos de ciutat en directe 2019 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Simulador d’autobusos de ciutat en directe 2019 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Simulador d’autobusos de ciutat en directe 2019 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.