Joc Simulador d’autobusos turístics americans en línia

Simulador d’autobusos turístics americans

Descripció del joc: Al joc American Tourist Bus Simulator, treballaràs com a conductor d’un autobús turístic. Avui, amb un grup de persones, haureu de visitar les ciutats més diverses d’un país com Amèrica. En arribar a la ciutat us trobareu en un enorme aparcament. Haureu d’aturar el vostre autobús en un lloc determinat i deixar-hi passatgers. Avançant per l’aparcament a una certa velocitat, haureu de navegar per línies especials. Us mostraran com arribar al punt final de la ruta. Un cop allà, podeu aparcar l’autobús al lloc que necessiteu.

Al joc American Tourist Bus Simulator, treballaràs com a conductor d’un autobús turístic. Avui, amb un grup de persones, haureu de visitar les ciutats més diverses d’un país com Amèrica.

© playgame24.com - Joc gratuït Simulador d’autobusos turístics americans () El joc en línia flash joc MedlinePlus Simulador d’autobusos turístics americans de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Simulador d’autobusos turístics americans i compartir aquest joc amb els teus millors amics.