Joc Llangardaix contra gats en línia

Llangardaix contra gats

Descripció del joc: Lady Lizard, més d'una tassa de cafè, va mirar tradicionalment la darrera premsa, però el que va veure al diari d'avui va quedar indignat i sorprès. Resulta que la ciutat ha estat terroritzada per una colla de noies de gats durant diversos dies, i la nostra heroïna no en sap res. Va decidir tractar amb noies perilloses. Estan clarament al costat del mal i només provoquen problemes als ciutadans. L’heroïna surt al carrer al capvespre i l’ajudarà a atrapar els bandolers i destruir-los. Aquestes mesures dràstiques són necessàries perquè els gats no romandran en cerimònia després de veure el llangardaix, sinó simplement disparar-lo a Lizard Lady Vs The Cats.

Lady Lizard, més d'una tassa de cafè, va mirar tradicionalment la darrera premsa, però el que va veure al diari d'avui va quedar indignat i sorprès.

© playgame24.com - Joc gratuït Llangardaix contra gats () El joc en línia flash joc MedlinePlus Llangardaix contra gats de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Llangardaix contra gats i compartir aquest joc amb els teus millors amics.