Joc De tornada a l’escola: Llibre per pintar titelles en línia

De tornada a l’escola: Llibre per pintar titelles

Descripció del joc: Al nou joc Tornar a l'escola: Llibre per pintar Lol, tornarem a anar a l'escola per fer una lliçó de dibuix. Avui el professor vol convidar-vos a aparèixer per a diverses nines. Per fer-ho, se li lliurarà un llibre de coloració a les pàgines de les quals seran visibles diverses nines. Tots ells s’executaran en blanc i negre. Si seleccioneu una de les imatges, s'obrirà al vostre davant. Després d'això, amb un plafó especial de dibuix, aplicareu el color que escolliu a determinades àrees del dibuix. Així, a poc a poc, faràs que la imatge sigui colorista i acolorida.

Al nou joc Tornar a l'escola: Llibre per pintar Lol, tornarem a anar a l'escola per fer una lliçó de dibuix. Avui el professor vol convidar-vos a aparèixer per a diverses nines.

© playgame24.com - Joc gratuït De tornada a l’escola: Llibre per pintar titelles () El joc en línia flash joc MedlinePlus De tornada a l’escola: Llibre per pintar titelles de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc De tornada a l’escola: Llibre per pintar titelles i compartir aquest joc amb els teus millors amics.