Joc Zombies i esquelets: pintar en línia

Zombies i esquelets: pintar

Descripció del joc: Al nou joc per pintar zombies i esquelets, vosaltres i jo podrem presentar una aparença per a diversos tipus d’esquelets i zombis. Això ho farem amb un llibre per pintar. Abans de la pantalla, veureu imatges en blanc i negre d’aquests monstres. Haureu de fer clic en un d’ells amb un clic de ratolí. Després d'això, s'obrirà davant vostre i apareixerà un panell de dibuix especial. Amb ell, podeu triar pinzells i pintures. Si escolliu un color, podeu aplicar-lo a una àrea específica de la imatge. Fent aquestes manipulacions, acoloriràs completament el dibuix.

Al nou joc per pintar zombies i esquelets, vosaltres i jo podrem presentar una aparença per a diversos tipus d’esquelets i zombis. Això ho farem amb un llibre per pintar.

© playgame24.com - Joc gratuït Zombies i esquelets: pintar () El joc en línia flash joc MedlinePlus Zombies i esquelets: pintar de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Zombies i esquelets: pintar i compartir aquest joc amb els teus millors amics.