Joc Sóc un corredor d’excavadores en línia

Sóc un corredor d’excavadores

Descripció del joc: El jove noi Thomas va tenir feina com a conductor d’excavadora en un lloc de construcció. Avui és el seu primer dia hàbil i l’ajudareu a complir les seves funcions en el joc I Am An Excavator Runner. Abans que aparegui a la pantalla, el seu personatge assegut al volant del vehicle serà visible. Haureu d’arrencar el motor i engegar l’engranatge per començar. Desenvolupar una certa velocitat i començar a conduir per la carretera. Passarà per terreny amb terreny difícil. Haureu d’impedir el cop d’excavadora i arribar al punt tediós d’integritat i seguretat.

El jove noi Thomas va tenir feina com a conductor d’excavadora en un lloc de construcció. Avui és el seu primer dia hàbil i l’ajudareu a complir les seves funcions en el joc I Am An Excavator Runner.

© playgame24.com - Joc gratuït Sóc un corredor d’excavadores () El joc en línia flash joc MedlinePlus Sóc un corredor d’excavadores de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Sóc un corredor d’excavadores i compartir aquest joc amb els teus millors amics.