Joc Carreres de turons reals en línia

Carreres de turons reals

Descripció del joc: La vostra bicicleta està preparada i, per davant, hi ha una pista difícil al llarg d'un congost de muntanya. Poseu-vos al volant del Real MTB Descens 3D i sortiu a la carretera. No veureu el genet des de fora, com és habitual, però com si conduís una bicicleta tu mateix. Un paisatge amb un relleu complex es troba davant vostre i hi ha un camí que hi ha al llarg. Cada cop s’arriscarà, perquè has d’anar literalment a la vora. Es necessitarà molta paciència, resistència, així com destresa i destresa, per conduir adequadament la distància, caient a un costat. Hi ha cinc pistes en el joc i cadascuna ha de ser conduïda abans del temps previst.

La vostra bicicleta està preparada i, per davant, hi ha una pista difícil al llarg d'un congost de muntanya. Poseu-vos al volant del Real MTB Descens 3D i sortiu a la carretera.

© playgame24.com - Joc gratuït Carreres de turons reals () El joc en línia flash joc MedlinePlus Carreres de turons reals de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Carreres de turons reals i compartir aquest joc amb els teus millors amics.