Joc Pandèmia: Educació per a la salut a casa en línia

Pandèmia: Educació per a la salut a casa

Descripció del joc: Una epidèmia de virus mortal fa estralls al nostre món actual. Tothom ha de respectar certes normes d’higiene. Avui a Pandemic Homeschooling Hygene, el podeu aprendre. A la pantalla que hi ha davant us apareixerà una habitació, que s'omplirà de brossa. Haureu de netejar-lo. Per fer-ho, examineu detingudament tot el que veieu i trobeu objectes les icones dels quals seran visibles en una barra d’eines especial. Haureu d’arrossegar aquests objectes amb el ratolí a la paperera. Cadascuna de les vostres accions us guanyarà punts.

Una epidèmia de virus mortal fa estralls al nostre món actual. Tothom ha de respectar certes normes d’higiene. Avui a Pandemic Homeschooling Hygene, el podeu aprendre.

© playgame24.com - Joc gratuït Pandèmia: Educació per a la salut a casa () El joc en línia flash joc MedlinePlus Pandèmia: Educació per a la salut a casa de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Pandèmia: Educació per a la salut a casa i compartir aquest joc amb els teus millors amics.