Joc Màxima deriva professional en línia

Màxima deriva professional

Descripció del joc: Un grup de joves corredors de carrer van decidir organitzar una competició de deriva als carrers de la seva ciutat. Vostè participa al joc Drift Max Pro en aquesta competició. Al començament del joc, haureu de recollir un cotxe entre les opcions que s’ofereixen per triar. Després d'això, us trobareu a la línia de partida amb els vostres rivals. Després d'això, amb un senyal, tots sortireu avançant progressivament guanyant velocitat. El camí per on passareu té molts revolts. Si feu servir la capacitat de la màquina de lliscar per la superfície, les passareu totes a velocitat. Cada torn que passi serà avaluat per un nombre determinat de punts.

Un grup de joves corredors de carrer van decidir organitzar una competició de deriva als carrers de la seva ciutat. Vostè participa al joc Drift Max Pro en aquesta competició.

© playgame24.com - Joc gratuït Màxima deriva professional () El joc en línia flash joc MedlinePlus Màxima deriva professional de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Màxima deriva professional i compartir aquest joc amb els teus millors amics.