Joc Dino Rock en línia

Dino Rock

Descripció del joc: Al nou joc Dino Rock, anireu al món on viuen els dinosaures intel·ligents. Els personatges d’aquest joc són una companyia de dinosaures molt aficionats a la música. Per tant, van formar el seu propi grup musical. Després de llargs assajos, ha arribat el dia del seu concert i els ajudareu a actuar-hi. Abans de tu a la pantalla, hi haurà una escena en la qual s’apostaran els dinosaures. Cadascun d’ells portarà un vestit de colors. Tindran eines a les potes. A la part inferior de la pantalla, veureu tres botons de diferents colors. Tan aviat com comenci el concert, podreu veure cercles de colors que es mouran cap avall per la pantalla a una velocitat determinada. Haureu de prémer els botons de la mateixa seqüència que apareixen a la pantalla. D’aquesta manera, fareu que els dinosaures extreuen sons dels seus instruments, que s’incorporaran a una melodia.

Al nou joc Dino Rock, anireu al món on viuen els dinosaures intel·ligents. Els personatges d’aquest joc són una companyia de dinosaures molt aficionats a la música.

© playgame24.com - Joc gratuït Dino Rock () El joc en línia flash joc MedlinePlus Dino Rock de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Dino Rock i compartir aquest joc amb els teus millors amics.