Joc Trencaclosques de Gats per a la conducció de gats en línia

Trencaclosques de Gats per a la conducció de gats

Descripció del joc: Per a tots els que vulguin deixar passar el seu temps jugant a jocs de taula, presentem el nou trencaclosques de Cute Kitty Car. Es dedicaran a les aventures d’un gat en un cotxe. Una sèrie de imatges apareixeran a la pantalla del vostre davant, en la qual es representarà un gat conduint el seu cotxe. Haureu de seleccionar una de les imatges amb un clic del ratolí i obrir-la durant uns segons al vostre davant. Després d'això, es dispersarà en molts elements constitutius. Aquests articles es barrejaran entre ells. Ara haureu d’agafar aquests elements i transferir-los al terreny de joc per connectar-los allà. Així, gradualment, pas a pas, restablireu la imatge original i obtindreu punts.

Per a tots els que vulguin deixar passar el seu temps jugant a jocs de taula, presentem el nou trencaclosques de Cute Kitty Car. Es dedicaran a les aventures d’un gat en un cotxe.

© playgame24.com - Joc gratuït Trencaclosques de Gats per a la conducció de gats () El joc en línia flash joc MedlinePlus Trencaclosques de Gats per a la conducció de gats de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Trencaclosques de Gats per a la conducció de gats i compartir aquest joc amb els teus millors amics.