Joc Clara: Cirurgia Cosmètica en línia

Clara: Cirurgia Cosmètica

Descripció del joc: Totes les noies joves volen ser boniques i atractives. Per tant, algunes de les noies utilitzen els serveis d’un cirurgià plàstic per corregir els defectes en la seva aparença. Avui en el joc de Clara Cosmetic Surgery treballarà com a cirurgià en una clínica especial. Una nena la cara de la qual quedarà embolicada en vendatges després de l'operació apareixerà a la pantalla del vostre davant. Haureu de tallar acuradament els embenats amb les tisores. Després d'això, amb pinces, haureu de treure els embenats de la gasa de la cara. Després d'això, apareixerà un panell al vostre davant on hi haurà diversos medicaments, pomades i dispositius mèdics. Haureu de seguir les instruccions per aplicar totes les eines i medicaments en seqüència. Quan hagi acabat, la nena podrà tornar a casa i podrà tenir cura del proper pacient.

Totes les noies joves volen ser boniques i atractives. Per tant, algunes de les noies utilitzen els serveis d’un cirurgià plàstic per corregir els defectes en la seva aparença.

© playgame24.com - Joc gratuït Clara: Cirurgia Cosmètica () El joc en línia flash joc MedlinePlus Clara: Cirurgia Cosmètica de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Clara: Cirurgia Cosmètica i compartir aquest joc amb els teus millors amics.