Joc Xiquets: Llibre per pintar Minecraft en línia

Xiquets: Llibre per pintar Minecraft

Descripció del joc: Tots estem encantats de veure les aventures de diversos personatges de l’univers Minecraft. Avui, a Easy Kids Coloring Mineblox, volem convidar-vos a buscar algunes d’elles. Això ho fareu amb l'ajut d'un llibre especial per pintar. Les pàgines d’aquest llibre apareixeran a la pantalla del vostre davant. Les imatges en blanc i negre dels personatges seran visibles a les seves pàgines. Haureu de seleccionar una de les imatges fent clic al ratolí i obrirà-la així al vostre davant. Apareixerà un tauler de control al lateral del qual es podran veure les pintures. Introduint un pinzell a la pintura, haureu d’aplicar el color que escolliu a una zona determinada del dibuix. Així que realitzant aquestes accions, poc a poc anireu acolorint completament el dibuix. Podeu desar la imatge resultant i després mostrar-la a la vostra família i amics.

Tots estem encantats de veure les aventures de diversos personatges de l’univers Minecraft. Avui, a Easy Kids Coloring Mineblox, volem convidar-vos a buscar algunes d’elles.

© playgame24.com - Joc gratuït Xiquets: Llibre per pintar Minecraft () El joc en línia flash joc MedlinePlus Xiquets: Llibre per pintar Minecraft de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Xiquets: Llibre per pintar Minecraft i compartir aquest joc amb els teus millors amics.