Joc Jigsaw Jungle en línia

Jigsaw Jungle

Descripció del joc: Per a tots els amants de la resta de puzles, us presentem un nou joc de trencaclosques de la Jungla. En ella hi trobareu trencaclosques dedicats a la selva i els animals que hi viuen. Una sèrie de imatges apareixeran a la pantalla del vostre davant, que representarà la selva. Haureu de fer clic en una de les imatges i obrir-la així un parell de segons davant vostre. Després d'això, la imatge es mourà a trossos Es barrejaran entre ells. Ara, amb l'ajuda del ratolí, agafareu un element alhora i el transferireu al terreny de joc. Allà els connectaràs junts. Així doncs, realitzant aquestes accions, restablireu la imatge original i obtindreu punts per aquesta.

Per a tots els amants de la resta de puzles, us presentem un nou joc de trencaclosques de la Jungla. En ella hi trobareu trencaclosques dedicats a la selva i els animals que hi viuen.

© playgame24.com - Joc gratuït Jigsaw Jungle () El joc en línia flash joc MedlinePlus Jigsaw Jungle de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Jigsaw Jungle i compartir aquest joc amb els teus millors amics.