Joc Un robot de metge real rescata animals en línia

Un robot de metge real rescata animals

Descripció del joc: En un futur llunyà, la gent va començar a utilitzar robots en la vida quotidiana. Avui en el nou joc Real Doctor Robot Animal Rescue et trobareu a una gran metròpoli. El teu personatge és un robot que ofereix atenció mèdica no només a les persones, sinó també a diversos animals. El vostre personatge serà visible davant vostre a la pantalla. Estarà situat als carrers de la ciutat. Al lateral veureu un petit mini mapa de la ciutat. Al seu voltant, els punts vermells indicaran els llocs on algú necessita ajuda. Utilitzant les tecles de control, haureu d’assenyalar el robot en quina direcció s’ha de moure. Si voleu augmentar la velocitat, utilitzeu per a això algun tipus de transport. En arribar al lloc, ajudaràs a la víctima i després es precipitaran cap a un altre punt de la ciutat.

En un futur llunyà, la gent va començar a utilitzar robots en la vida quotidiana. Avui en el nou joc Real Doctor Robot Animal Rescue et trobareu a una gran metròpoli.

© playgame24.com - Joc gratuït Un robot de metge real rescata animals () El joc en línia flash joc MedlinePlus Un robot de metge real rescata animals de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Un robot de metge real rescata animals i compartir aquest joc amb els teus millors amics.