Joc Lara Croft: Relic Run en línia

Lara Croft: Relic Run

Descripció del joc: La famosa aventurera Lara Croft va descobrir un mapa en les notes del seu pare que indica la ubicació d’un antic temple perdut a la selva amazònica. Per descomptat, Lara va decidir trobar-lo i investigar. A Lara Croft Relic Run Online l’ajudaràs en aquesta aventura. Davant de tu a la pantalla, veuràs la teva heroïna que es troba a peu a l'entrada del temple. Mitjançant les tecles de control, l’obligareu a moure’s en un sentit determinat. Corrirà pels passadissos i les sales del temple, guanyant velocitat gradualment. Pel camí, l’esperaran diverses trampes i altres perills. Alguns d’ells la vostra heroïna haurà de saltar, mentre que d’altres paranys és millor que ella es desviï. Els artefactes antics que haureu de recollir s’escamparan arreu.

La famosa aventurera Lara Croft va descobrir un mapa en les notes del seu pare que indica la ubicació d’un antic temple perdut a la selva amazònica.

© playgame24.com - Joc gratuït Lara Croft: Relic Run () El joc en línia flash joc MedlinePlus Lara Croft: Relic Run de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Lara Croft: Relic Run i compartir aquest joc amb els teus millors amics.