Joc Projecte Z: El supervivent en línia

Projecte Z: El supervivent

Descripció del joc: Al nou joc Project: Z Survivor, viatjaràs al futur llunyà del nostre món. Després d'una sèrie de desastres, diversos mutants i zombis van aparèixer a la terra. Les persones que han sobreviscut es veuen obligades a lluitar per la seva vida cada dia. El teu personatge és un explorador que busca magatzems amb medicaments i aliments. Davant de la pantalla, veureu una àrea en què es trobarà el vostre personatge. Mitjançant les tecles de control, hauràs de fer que el teu heroi es mogui en una direcció determinada i col·leccioni diversos tipus d’elements. El teu heroi serà atacat constantment per diversos tipus de monstres i zombies. Haureu de mantenir la vostra distància i disparar-vos de l'arma. Cada enemic que destruïu us aportarà una quantitat determinada de punts.

Al nou joc Project: Z Survivor, viatjaràs al futur llunyà del nostre món. Després d'una sèrie de desastres, diversos mutants i zombis van aparèixer a la terra.

© playgame24.com - Joc gratuït Projecte Z: El supervivent () El joc en línia flash joc MedlinePlus Projecte Z: El supervivent de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Projecte Z: El supervivent i compartir aquest joc amb els teus millors amics.