Joc Cute Girl: Llibre per pintar en línia

Cute Girl: Llibre per pintar

Descripció del joc: Per als jugadors més joves del nostre lloc, presentem un nou joc Cute Girl Coloring Book. En ella podreu presentar una història sobre les aventures d’una nena petita i els seus amics. Per fer-ho, utilitzaràs un llibre per pintar a les pàgines del qual es podran veure imatges en blanc i negre d’escenes de la vida de la nena. Podeu obrir qualsevol d’elles davant vostre amb un clic del ratolí. Després d'això, apareixerà un panell de dibuix especial. A la vostra imaginació hauràs d’imaginar com t’agradaria que semblés aquesta imatge. Ara poseu-lo en paper. Per fer-ho, submergint un pinzell a la pintura, haureu d'aplicar aquest color a la zona del dibuix que heu escollit. Així que realitzant aquestes accions, acolorireu el dibuix de diferents colors.

Per als jugadors més joves del nostre lloc, presentem un nou joc Cute Girl Coloring Book. En ella podreu presentar una història sobre les aventures d’una nena petita i els seus amics.

© playgame24.com - Joc gratuït Cute Girl: Llibre per pintar () El joc en línia flash joc MedlinePlus Cute Girl: Llibre per pintar de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Cute Girl: Llibre per pintar i compartir aquest joc amb els teus millors amics.