Joc Protesta infantil en línia

Protesta infantil

Descripció del joc: Una companyia de nens petits va decidir donar suport als seus pares que estan en vaga a l'empresa. Al joc Lol Surprise Protest ajudareu tots els nens a reunir-se per a aquesta protesta. Un cop escollit un heroi, us trobareu a la seva habitació. Si és una noia, haureu de fer els cabells i ajudareu a aplicar el maquillatge a la cara amb l'ajut de cosmètics. Ara obre el seu armari. Hi quedaran diverses opcions de vestuari. Haureu d’escollir un vestit per a la noia al vostre gust entre les opcions que s’ofereixen per triar. Sota ella, ja recollireu sabates còmodes i diversos accessoris. Quan hàgiu acabat de vestir el nen, l’ajudareu a dibuixar-li un cartell amb el qual anirà a la concentració.

Una companyia de nens petits va decidir donar suport als seus pares que estan en vaga a l'empresa. Al joc Lol Surprise Protest ajudareu tots els nens a reunir-se per a aquesta protesta.

© playgame24.com - Joc gratuït Protesta infantil () El joc en línia flash joc MedlinePlus Protesta infantil de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Protesta infantil i compartir aquest joc amb els teus millors amics.