Joc Pintar fruita en línia

Pintar fruita

Descripció del joc: Al nou joc Pintura de fruites, anireu a l'escola primària per fer una lliçó de dibuix. Avui el professor us donarà un llibre per pintar que se centrarà en diferents fruites. Els veureu a les imatges, que es fan en blanc i negre. Haureu de seleccionar una de les imatges amb un clic del ratolí i obrir-la al davant. Després, apareixerà un tauler de dibuix amb pintures i pinzells. Recordeu com hauria de semblar aquesta fruita a la vida real. Ara, prenent la pintura, aplicareu aquest color amb un pinzell a la zona del dibuix que trieu. Així, realitzant aquestes accions, anireu colorant la fruita a poc a poc.

Al nou joc Pintura de fruites, anireu a l'escola primària per fer una lliçó de dibuix. Avui el professor us donarà un llibre per pintar que se centrarà en diferents fruites.

© playgame24.com - Joc gratuït Pintar fruita () El joc en línia flash joc MedlinePlus Pintar fruita de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Pintar fruita i compartir aquest joc amb els teus millors amics.