Joc Trencaclosques de gelats en línia

Trencaclosques de gelats

Descripció del joc: Per a tothom que vulgui divertir-se amb diversos trencaclosques, us presentem una nova sèrie de trencaclosques de gelats, dedicats a un producte tan nostre com el gelat. Al principi del joc, haureu de triar un nivell de dificultat. Tan bon punt ho decidiu, apareixerà a la pantalla una imatge amb una imatge de gelat. Ho podeu mirar una estona. Després d'això, es dispersarà en molts trossos, que es barrejaran entre si. Ara hauràs d’arrossegar aquests elements al terreny de joc amb l’ajuda del ratolí i connectar-los allà. En realitzar aquestes accions, restaurareu gradualment la imatge original del gelat.

Per a tothom que vulgui divertir-se amb diversos trencaclosques, us presentem una nova sèrie de trencaclosques de gelats, dedicats a un producte tan nostre com el gelat.

© playgame24.com - Joc gratuït Trencaclosques de gelats () El joc en línia flash joc MedlinePlus Trencaclosques de gelats de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Trencaclosques de gelats i compartir aquest joc amb els teus millors amics.