Joc Pretty Girl Jigsaw en línia

Pretty Girl Jigsaw

Descripció del joc: Per als jugadors més joves del nostre lloc, us presentem un nou i divertit joc de trencaclosques Cute Girl Jigsaw Puzzle. Hi haurà d’establir trencaclosques dedicats a les aventures d’una nena. Abans que aparegui a la pantalla hi haurà imatges on es representarà. Haureu de seleccionar una de les imatges fent clic amb el ratolí. Després d’això, s’obrirà davant vostre i al cap d’un temps es desfarà. Ara, amb l'ajuda del ratolí, haureu de transferir aquests elements al terreny de joc i connectar-los junts. Per tant, restaurareu la imatge i obtindreu punts.

Per als jugadors més joves del nostre lloc, us presentem un nou i divertit joc de trencaclosques Cute Girl Jigsaw Puzzle. Hi haurà d’establir trencaclosques dedicats a les aventures d’una nena.

© playgame24.com - Joc gratuït Pretty Girl Jigsaw () El joc en línia flash joc MedlinePlus Pretty Girl Jigsaw de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Pretty Girl Jigsaw i compartir aquest joc amb els teus millors amics.