Joc Smash 3d en línia

Smash 3d

Descripció del joc: Al nou joc addictiu Join Clash 3d hauràs de participar en esports de córrer. Abans que aparegui a la pantalla, veureu la carretera que va cap a la distància. El teu personatge i els seus oponents es situaran a la línia de sortida. Al senyal, tots els atletes es precipiten cap endavant. El vostre heroi correrà per la carretera progressivament guanyant velocitat. Cal mirar de prop la pantalla. Hi haurà diversos tipus d’obstacles al vostre pas. Haureu de saltar per sobre d’alguns d’ells o córrer-los al costat. També hauràs de superar a tots els teus rivals. De vegades hi haurà diversos tipus d'objectes a la carretera. Els haureu de recollir. Us donaran acceleració o altres bons addicionals.

Al nou joc addictiu Join Clash 3d hauràs de participar en esports de córrer. Abans que aparegui a la pantalla, veureu la carretera que va cap a la distància.

© playgame24.com - Joc gratuït Smash 3d () El joc en línia flash joc MedlinePlus Smash 3d de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Smash 3d i compartir aquest joc amb els teus millors amics.