Joc Monster Trucks: Llibre per pintar en línia

Monster Trucks: Llibre per pintar

Descripció del joc: Als visitants més joves del nostre lloc, ens agradaria presentar-vos un nou joc per pintar Monster Trucks. Hi podeu presentar una aparença per a diferents tipus de camions. Les pàgines del llibre per pintar apareixeran a la pantalla que teniu davant, que representarà cotxes fabricats en blanc i negre. Haureu de seleccionar una de les imatges fent clic amb el ratolí. Així, obriu aquesta imatge davant vostre. Al lateral apareix un tauler de dibuix amb pintures i pinzells. Ara, submergint un pinzell en pintura, haurà d’aplicar aquest color a la zona del dibuix que trieu. Si realitzeu aquestes accions, anireu acolorint la imatge i fent-la completament acolorida.

Als visitants més joves del nostre lloc, ens agradaria presentar-vos un nou joc per pintar Monster Trucks. Hi podeu presentar una aparença per a diferents tipus de camions.

© playgame24.com - Joc gratuït Monster Trucks: Llibre per pintar () El joc en línia flash joc MedlinePlus Monster Trucks: Llibre per pintar de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Monster Trucks: Llibre per pintar i compartir aquest joc amb els teus millors amics.