Joc Mega Tank Wars: Arena en línia

Mega Tank Wars: Arena

Descripció del joc: Durant una guerra entre dos estats del món modern, sovint s’utilitzen tancs. Avui en el joc Mega Tank Wars Arena us volem convidar a participar en batalles de tancs. Apareixerà una ubicació determinada davant vostre a la pantalla on hi haurà el vehicle de combat i el tanc enemic. Al senyal, tots dos començareu a moure’s a la recerca de l’enemic. Conduint el tanc, hauràs d’acostar-te a l’enemic a una certa distància. A continuació, gireu la torreta del tanc en la direcció que necessiteu i dirigiu el canó cap al vehicle de combat enemic. Dispara quan estigui llest. Si el vostre objectiu és precís, el projectil impactarà contra el vehicle de combat de l'enemic i explotarà. Per al tanc enemic destruït, rebrà un cert nombre de punts.

Durant una guerra entre dos estats del món modern, sovint s’utilitzen tancs. Avui en el joc Mega Tank Wars Arena us volem convidar a participar en batalles de tancs.

© playgame24.com - Joc gratuït Mega Tank Wars: Arena () El joc en línia flash joc MedlinePlus Mega Tank Wars: Arena de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Mega Tank Wars: Arena i compartir aquest joc amb els teus millors amics.