Joc Simulador de cotxes en línia

Simulador de cotxes

Descripció del joc: Al nou joc de simulació de cotxes, volem convidar-vos a posar-vos al volant dels nous cotxes esportius moderns i provar-los. Al principi del joc, haureu de visitar el garatge del joc. Els models de diversos cotxes apareixeran davant vostre. Haureu de triar un dels cotxes al vostre gust. Després d'això, el cotxe estarà a la línia de sortida. Veureu una carretera al davant que va cap a la distància. Haureu de prémer el pedal del gas per avançar-hi progressivament guanyant velocitat. Mireu atentament la carretera. En el vostre camí hi haurà girs de dificultat variable. Haureu de conduir el cotxe amb rapidesa per passar-los tots i no deixar-lo volar fora de la carretera. També haurà de recórrer diversos obstacles situats a la carretera i avançar el transport d’altres conductors. De vegades, hi haurà articles de bonificació repartits per la carretera que hauràs de recollir.

Al nou joc de simulació de cotxes, volem convidar-vos a posar-vos al volant dels nous cotxes esportius moderns i provar-los. Al principi del joc, haureu de visitar el garatge del joc.

© playgame24.com - Joc gratuït Simulador de cotxes () El joc en línia flash joc MedlinePlus Simulador de cotxes de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Simulador de cotxes i compartir aquest joc amb els teus millors amics.