Joc Mania de les carreres ATV en línia

Mania de les carreres ATV

Descripció del joc: Al nou joc Quad Bike Traffic Racing Mania, volem convidar-vos a participar en emocionants curses de quads. Al principi del joc, haureu de visitar el garatge del joc i triar-hi un model determinat. Després, vosaltres i els vostres rivals estareu a la línia de sortida. Ara, al senyal, haureu de tirar endavant progressivament guanyant velocitat. Haureu de fer molts girs bruscos a gran velocitat. Superar a tots els teus rivals. Si us trobeu amb llits elàstics en el vostre camí, podeu fer salts d’ells, com a mínim, per fer algun tipus de truc. Es concedirà amb un nombre determinat de punts. El guanyador de la cursa és el que arriba primer a la meta.

Al nou joc Quad Bike Traffic Racing Mania, volem convidar-vos a participar en emocionants curses de quads. Al principi del joc, haureu de visitar el garatge del joc i triar-hi un model determinat.

© playgame24.com - Joc gratuït Mania de les carreres ATV () El joc en línia flash joc MedlinePlus Mania de les carreres ATV de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Mania de les carreres ATV i compartir aquest joc amb els teus millors amics.