Joc Light Police Speed u200bu200bRobot Hero: Rescue Mission en línia

Light Police Speed u200bu200bRobot Hero: Rescue Mission

Descripció del joc: En el futur llunyà del nostre món, els científics han creat robots que posseïen intel·ligència. Alguns d'ells es van utilitzar per al servei de rescat. Avui a Light Police Speed u200bu200bHero Robot Rescue Missio controlaràs un d’ells i l’ajudaràs a fer la seva feina. Abans que aparegui a la pantalla, veureu els carrers de la ciutat en què estarà el vostre personatge. A la dreta, a la cantonada, veureu un petit mapa. En ell, un punt vermell marcarà el lloc on hauria d’arribar el vostre personatge. Mitjançant les tecles de control l’obligareu a moure’s en aquesta direcció. En arribar, haureu de valorar la situació i salvar la vida humana. Per a això, se us donarà un cert nombre de punts i continuareu completant les vostres missions.

En el futur llunyà del nostre món, els científics han creat robots que posseïen intel·ligència. Alguns d'ells es van utilitzar per al servei de rescat.

© playgame24.com - Joc gratuït Light Police Speed u200bu200bRobot Hero: Rescue Mission () El joc en línia flash joc MedlinePlus Light Police Speed u200bu200bRobot Hero: Rescue Mission de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Light Police Speed u200bu200bRobot Hero: Rescue Mission i compartir aquest joc amb els teus millors amics.