Joc Vehicles tot terreny: trencaclosques en línia

Vehicles tot terreny: trencaclosques

Descripció del joc: Per a tots els amants dels diferents models de cotxes, us presentem un nou joc de trencaclosques Offroad Cars Jigsaw. Hi exposareu trencaclosques dedicats als vehicles tot terreny. Abans que aparegui a la pantalla, veureu un terreny de joc on hi haurà imatges on es representaran diversos models de cotxes. Haureu de seleccionar una de les imatges amb un clic del ratolí i obrir-la davant. Després d'això, la imatge es dispersarà en molts trossos. Ara, agafant aquests elements amb el ratolí, els haureu d’arrossegar al terreny de joc i després connectar-los. Així, realitzant aquestes accions, restaurareu la imatge i rebreu punts per aquesta.

Per a tots els amants dels diferents models de cotxes, us presentem un nou joc de trencaclosques Offroad Cars Jigsaw. Hi exposareu trencaclosques dedicats als vehicles tot terreny.

© playgame24.com - Joc gratuït Vehicles tot terreny: trencaclosques () El joc en línia flash joc MedlinePlus Vehicles tot terreny: trencaclosques de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Vehicles tot terreny: trencaclosques i compartir aquest joc amb els teus millors amics.