Joc Stencil art en línia

Stencil art

Descripció del joc: Una jove Anna va obrir una agència de disseny a la seva ciutat. Avui ha rebut una comanda per desenvolupar diversos elements de disseny per a un nou centre comercial. A Stencil Art Spray Fast l’ajudareu a dissenyar-lo. L'Anna va inventar diversos elements i va fer plantilles per a aquests objectes. Haureu de pintar-los de diferents colors. Apareixerà un camp de joc a la pantalla que teniu al davant, en el qual s’ubicarà una plantilla d’un determinat objecte. Per exemple, haureu de fer que l'element sigui d'un color. Per fer-ho, utilitzeu un polvoritzador de pintura especial. Haureu de passar-lo per sobre de la plantilla i pintar sobre les zones blanques. Tan bon punt pinteu sobre l’objecte completament, obtindreu punts i passareu al següent nivell del joc.

Una jove Anna va obrir una agència de disseny a la seva ciutat. Avui ha rebut una comanda per desenvolupar diversos elements de disseny per a un nou centre comercial.

© playgame24.com - Joc gratuït Stencil art () El joc en línia flash joc MedlinePlus Stencil art de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Stencil art i compartir aquest joc amb els teus millors amics.