Joc Agricultura neta 2018 en línia en línia

Agricultura neta 2018 en línia

Descripció del joc: Al nou joc Pure Farming 2018 Online, anireu a una de les granges americanes per ajudar els seus propietaris a treballar als camps. Un determinat territori de la granja apareixerà a la pantalla que teniu davant, on hi haurà diversos equips agrícoles. Primer de tot, haureu de pujar al volant d’un tractor. Ara, engegant el motor, haurà de conduir fins a l'arada i fixar-lo al tractor. Després, seguiu la fletxa per arribar al camp. Ara conduint el tractor amb destresa, haurà de llaurar completament el camp i després sembrar-lo amb gra. Quan arribi el moment de collir, utilitzarà una segadora especial per a això. Recordeu que totes les accions que realitzeu seran jutjades per un nombre determinat de punts.

Al nou joc Pure Farming 2018 Online, anireu a una de les granges americanes per ajudar els seus propietaris a treballar als camps.

© playgame24.com - Joc gratuït Agricultura neta 2018 en línia () El joc en línia flash joc MedlinePlus Agricultura neta 2018 en línia de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Agricultura neta 2018 en línia i compartir aquest joc amb els teus millors amics.