Joc Trencaclosques de fades en línia

Trencaclosques de fades

Descripció del joc: Per als visitants més joves del nostre lloc, us presentem un nou i emocionant joc de trencaclosques Fairy Jigsaw. Hi exposareu trencaclosques dedicats a criatures màgiques com les fades. Apareixerà una sèrie d’imatges a la pantalla davant de la qual es representaran aquestes criatures. Haureu de seleccionar una de les imatges fent clic amb el ratolí. Així, l’obrirà davant vostre. Després d'això, aquesta imatge es dispersarà en molts trossos, que es barrejaran entre si. Ara haureu d’agafar aquests elements amb el ratolí i arrossegar-los al terreny de joc. Aquí haurà de connectar-los. Després d’haver restaurat la imatge d’aquesta manera, rebreu punts i passareu al següent nivell del joc.

Per als visitants més joves del nostre lloc, us presentem un nou i emocionant joc de trencaclosques Fairy Jigsaw. Hi exposareu trencaclosques dedicats a criatures màgiques com les fades.

© playgame24.com - Joc gratuït Trencaclosques de fades () El joc en línia flash joc MedlinePlus Trencaclosques de fades de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Trencaclosques de fades i compartir aquest joc amb els teus millors amics.