Joc Puzle de les aus rapinyaires en línia

Puzle de les aus rapinyaires

Descripció del joc: Hi ha força tipus diferents d’ocells rapinyaires al nostre planeta. Avui, gràcies al joc Puzzle Birds Of Prey, podeu conèixer-los. Apareixerà una sèrie d’imatges a la pantalla que teniu davant, que representaran les dades de l’ocell. Haureu d’examinar-los acuradament i, a continuació, fer clic a una de les imatges. Així, l’obrirà davant i, després d’això, després d’un determinat període de temps, es trencarà en trossos. Ara haurà de transferir aquests elements al terreny de joc i allà, mitjançant el ratolí, connectar-los entre si. D’aquesta manera restaurareu gradualment la imatge original de l’ocell i obtindreu punts.

Hi ha força tipus diferents d’ocells rapinyaires al nostre planeta. Avui, gràcies al joc Puzzle Birds Of Prey, podeu conèixer-los.

© playgame24.com - Joc gratuït Puzle de les aus rapinyaires () El joc en línia flash joc MedlinePlus Puzle de les aus rapinyaires de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Puzle de les aus rapinyaires i compartir aquest joc amb els teus millors amics.