Joc Llibres per pintar de nens petits: ratpenats en línia

Llibres per pintar de nens petits: ratpenats

Descripció del joc: Per als visitants més petits del nostre lloc, us presentem el joc Easy Kids Coloring Bat. Hi assistireu a una lliçó de dibuix a l'escola primària. Avui el professor us cridarà l’atenció d’un llibre per pintar a les pàgines del qual seran visibles les imatges en blanc i negre d’un ratpenat. Haureu de fer clic a una de les imatges i obrir-la al davant. Apareixerà un tauler de dibuix al lateral. Hi seran visibles pintures i diversos tipus de pinzells. Haureu de submergir-lo a la pintura triant un pinzell. Després, apliqueu aquest color a l'àrea del dibuix que vulgueu. Així, anireu colorant el dibuix i obtindreu punts.

Per als visitants més petits del nostre lloc, us presentem el joc Easy Kids Coloring Bat. Hi assistireu a una lliçó de dibuix a l'escola primària.

© playgame24.com - Joc gratuït Llibres per pintar de nens petits: ratpenats () El joc en línia flash joc MedlinePlus Llibres per pintar de nens petits: ratpenats de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Llibres per pintar de nens petits: ratpenats i compartir aquest joc amb els teus millors amics.