Joc Dentista Princess Ava Real en línia

Dentista Princess Ava Real

Descripció del joc: Quan la princesa Ava es va despertar al matí, va trobar que tenia la galta inflada i que el dolor de dents era molt dolorós. La noia, vestida, va anar a la clínica a veure un metge. A Princess Ava Real Dentist treballareu com a dentista en aquest hospital. Abans que aparegui a la pantalla, veureu el vostre despatx en el qual s’instal·larà la cadira a la qual s’asseurà el pacient. Haureu d’examinar acuradament la seva boca i fer un diagnòstic. Després, amb l'ajut d'instruments i medicaments especials, haureu de dur a terme determinades accions. Tots ells estaran dirigits al tractament de les dents de la princesa. Un cop hàgiu acabat, Ava tornarà a estar sa i podrà tornar a casa.

Quan la princesa Ava es va despertar al matí, va trobar que tenia la galta inflada i que el dolor de dents era molt dolorós. La noia, vestida, va anar a la clínica a veure un metge.

© playgame24.com - Joc gratuït Dentista Princess Ava Real () El joc en línia flash joc MedlinePlus Dentista Princess Ava Real de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Dentista Princess Ava Real i compartir aquest joc amb els teus millors amics.