Joc Execució de color en línia

Execució de color

Descripció del joc: Al nou i emocionant joc Run For Color us trobareu en un món on viuen diversos monstres divertits. Avui han decidit organitzar una competició de running i hi participareu. Una pista especialment dissenyada per córrer serà visible a la pantalla que teniu al davant. A la línia de sortida hi haurà monstres i el vostre personatge. Al senyal del jutge, tots correran cap endavant progressivament guanyant velocitat. Haureu de mirar de prop la pantalla. Al camí del vostre heroi, hi haurà diversos tipus d’obstacles i trampes. Mitjançant les tecles de control, haureu de fer perquè el vostre heroi corrés per trams perillosos de la carretera o saltés per sobre d'ells. Acabant primer guanyareu la cursa i obtindreu punts per ella.

Al nou i emocionant joc Run For Color us trobareu en un món on viuen diversos monstres divertits. Avui han decidit organitzar una competició de running i hi participareu.

© playgame24.com - Joc gratuït Execució de color () El joc en línia flash joc MedlinePlus Execució de color de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Execució de color i compartir aquest joc amb els teus millors amics.